11.1 Test generare manuala diploma

Ca o ultimă provocare, dacă veți dori să împărtășiți diploma pe rețelele dumneavoastră de socializare sau pe alte grupuri de învățători și profesori, mulțumim că folosiți următoarele hashtaguri #IntensivDeEducatieDigitala #IndreptarDigital #TechsoupPentruEducatie #GrowWithGoogle #SAP pe care le puteți include într-un astfel de text care să acompanieze diploma:

Și eu am absolvit cu succes cursul online #IntensivDeEducațieDigitală, o experiență de învățare intensivă creată de #AsociatiaTechsoup în cadrul programului #IndreptarDigital (www.indreptardigital.ro).

#TechsoupPentruEducatie #GrowWithGoogle #SAP

Felicitări și mulțumiri că împreună creștem comunitate Îndreptar Digital!

Diploma

Pentru a vă genera diploma, apăsați Start Evaluare și răspundeți la întrebarea apărută. După ce răspundeți la întrebare și apăsați Finish Evaluare, o să vă apară butonul Printați diplomă.

Apăsați butonul Printați diplomă, diploma va fi generată într-o altă pagină și veți putea să o SALVAȚI ca PDF.

Diploma dumneavoastră va fi generată automat, pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat la crearea contului pe platforma www.indreptardigital.ro. Pentru orice situații legate de informațiile din diplomă sau aranjarea lor în pagină, vă rugăm să ne scrieți pe contact@indreptardigital.ro.

Nu vă faceți griji, generarea diplomei va fi posibilă până la finalul anului 2020.

ANUNȚ IMPORTANT 16 DECEMBRIE

Dacă numele sau prenumele dumneavoastră CONȚIN DIACRITICE, vă rugăm să reveniți mâine pentru generarea diplomei până vom remedia acest aspect tehnic. Mulțumim pentru înțelegere.