/ NOUTĂȚI / Știri

Nominalizare Inovatori în educație

Asociația Techsoup și programul Îndreptar Digital au fost nominalizate de editura educațională Twinkl în campania Inovatori în educație, prilejuită de Ziua Internațională a Educației UNESCO.  Tema celebrării din acest an este: „Refacerea și revigorarea educației pentru generația COVID-19”.

În acest an, Twinkl s-a alăturat sărbătoririi acestei zile speciale prin scoaterea la lumină a poveștilor celor care au contribuit în domeniul educației, profesori și organizații ale căror inițiative s-au transformat și adaptat la noua realitate pentru a fi alături de elevi și comunitățile pe care le servesc.

Cursul online Intensiv de educație digitală pentru învățători este doar una dintre inițiativele Asociației Techsoup care i-a însoțit pe învățătorii, viitorii învățători și profesorii de la profil pedagogic din comunitatea Îndreptar Digital într-o experiență intensivă de explorare a educației digitale.

Rezultate și reușite din curs.

Descoperiți pe blogul editurii educaționale Twinkl toate poveștile campaniei Inovatori în educație aici.

Alte articole

De vorbă cu #AmbasadoriiÎndreptarDigital

I-am invitat pe primii 23 de învățători ambasadori ai programului să ne povestească despre cum le-a schimbat Îndreptar Digital experiența la clasă, lor și elevilor

Codare încă din clasele primare

Interviu: doamna învățătoare Didina Botgros, Școala Gimnazială Sfânta Varvara, Aninoasa, Hunedoara Doamna învățătoare Didina Botgros a transformat utilizarea tehnologiei digitale într-o rutină în clasa domniei

Scroll to Top