Ilustratie Header
Ilustratie Intrebari

Întrebări frecvente și răspunsuri complete

De ce să îmi creez cont în Platforma Îndreptar Digital?


Cum îmi ajut colegii să intre în comunitatea Îndreptar Digital?


Care sunt condițiile pentru a participa la o sesiune de instruire Îndreptar Digital?


Care sunt condițiile pentru a valida exercițiile făcute la clasă cu elevii mei?


Nu am găsit răspunsul la nedumeririle mele. Ce fac?

Nimeni nu s-a născut învățat. Sunem aici cu toții ca să învățăm unii de la ceilalți. Parte din scopul acestui program este să avanseze cunoștințele și deprinderile digitale. Și atunci întrebările sunt binevenite.

Dacă ai parcurs materialele de mai sus, poți să:

– intri pe grupul nostru de Facebook și adresezi întrebarea acolo. Îți vom răspunde noi sau unul dintre învățătorii care fac deja parte din comunitate.
– ne scrii nouă direct prin pagina de contact și astfel ne ajuți să completăm această pagină cu răspunsuri la noi întrebări.

Nu știu foarte bine limba engleză. O să mă descurc?

Toate materialele prezentate în Îndreptarul Digital sunt în limba română. Acolo unde se folosesc termeni englezești,aceștia sunt traduși sau explicați în română.

Intră pe pagina de resurse și citește câteva materiale. O parte sunt disponibile fără chiar să îți faci cont. În acest fel vei vedea că ele sunt explicate pas cu pas, într-un limbaj accesibil și adaptabile pentru diferite situații și disponibilități.

Ne-am bucura tare să intri în comunitatea noastră și să participi activ cu exerciții la clasă. Este gratuit și foarte ușor să îți faci cont și apoi să introduci în sistem fotografii și impresii despre exercițiile făcute la clasă sau în comunitate.